MaskinExpo dag 2 och armar

27 maj, 2016

Idag skulle det bli bättre väder och där med mer uthärdligt på MaskinExpo dag 2. Så blev dock inte fallet, utan det regnade stora delar av dagen. Det var inte speciellt synd om mig som spenderade största delen av dagen på kontoret. Men våra stackars säljare som fick stå och frysa hela dagen i ett tält med tre väggar hade det värre. Burr.

Jag tänkte åka ut efter lunch, men då öppnade sig himlen och jag tänkte vänta en stund på att det blev bättre. Strax efter 13 insåg jag att så inte var fallet och åkte ut till mässan ändå. Med Certex-jacka, regnjacka under, gortex-skor, kepa och paraply frös jag ändå. Och då var jag där ute mellan 15- 17. Stackarna som stått där från 9-17. Vi hade i alla fall inte tur med vädret…

Maskinexpo

Halvt genomfrusen begav jag med sedan direkt till gymmet. Mindre lockande att ta av sig till linne men desto mer lockande att få lite värme i kroppen igen. Körde 15 minuter på crosstrainern innan Danne dök upp och vi rev av ett pass armar. Biceps och triceps och tja troligen träningsvärk imorgon. Här om dagen körde vi också ett pass tillsammans med 50 chins. Jag med gummiband och några fler set, Danne utan och några färre set. Tanken var alltså så många chins man orkade per set och totalt 50 chins. Det kändes lite i ryggen, även med gummiband.

Imorgon blir det Bbcon!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.