Liverpool – vad du kan se och göra

22 mars, 2018

Liverpool – vad du kan se där är du kanske intresserad av? Till exempel som att man kan bo på Hilton Liverpool City Center och käka middag på Nandos. Eller som att man kan besöka Albert Docks och shoppa på flygplatsen.

Vill du ha lite mer sightseeing tips och bra restauranger att besöka i Liverpool?

Tråkigt att du läser det här blogginlägget i så fall. Jag har nämligen enbart sett hotellet. Möte non-stop sen måndagkväll. Det enda jag såg utanför var vyn genom fönstren, som Albert Docks och sen trapporna som ledde upp till Nandos som låg över ett shoppingscenter (som jag inte heller såg).

Liverpool såg däremot väldigt fint ut och taxichaffören hävdade att det var mycket bättre än Manchester. Och Manchester är riktigt fint. Men han var ju också Liverpool-fan (fotboll) och troligen inte direkt helt neutral i frågan.

Vädret var fint, det var vår i luften och fullspäckat schema. Kommer ni ihåg tjänsteresan till Paris? Denna var värre. Jag såg verkligen inget annat. Och här fanns det liksom något att se. Att ta sig igenom säkerhetskontrollen på Manchester airport är också en mardröm. Kaos och jag var nöjd med att jag efter någon genomsökt min väska tillslut lyckades få med mig alla grejer därifrån.

Liverpool - vad du kan se

Ironin i att detta dessutom är den enda bilden som jag har från Liverpool. Säger mycket eller hur!

Jag var alltså i Liverpool för säljutbildning med jobbet. Vi hade två hela dagar med en amerikansk säljexpert. Kul när de satsar. Även om amerikanare ju är lite over-the-top för oss nordbor ibland… Utöver det så hade vi på all ledig tid klämt in marknadsmöte, sverige-möte, frukostmöte och avstämningsmöten. Tisdagen var från 08.00-20.00 non-stop och onsdagen började redan 07.30 och strax innan 24 steg jag innanför dörren hemma.

Men ja, jag kan ju inte klaga på att jag inte får göra något i alla fall!

Kan du allt om Liverpool nu? Annars kanske Google kan ge dig bättre mer information…

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.