Ledningsgruppsmöte och hårt sparringpass

5 maj, 2015

Idag har det varit fullt ös. På jobbet strax efter kl 8, sen vid 10.30 var det ledningsgruppsmöte. Väldigt mycket formalia på detta möte kändes det som, men vi fick ändå upp bra diskussioner och det känns som vi sakta men säkert är påväg åt rätt håll. Vilket är kul. Däremot kämpade jag med vår kundundersökning som lämnar mer att önska, eller snarare datan till det. Jag har också en del att jobba på! 

Sen blev det hem vid 18, efter att försökt få ert och annat på banan. Det är himla mycket saker i görningen just nu, men det mesta är roligt och jag föredrar att behöva sitta sent än att inte ha något att göra. Har börjat med en old fashion to do lista på min whiteboard som visualiserar vad jag ska göra framöver och sen kan jag fysiskt sudda när jag är klar och listan är mitt framför näsan på mig. Så påminner den mig att hålla mig on track – gillar att göra massa saker och har just nu lite svårt att fokusera på att få klart saker och det blir lätt hängande. Nu sätter jag datum och ser över tavlan när jag går hem så ofta som möjligt för att ha en bild av vad jag ska göra och kan ändra tider etc. Behöver checka av, göra klart och gå vidare så att något blir avslutat avskyr att göra saker halvdant och vill att det ska bli bra, men klart! Så nu ser jag vad jag behöver göra under dagen och veckan och kommande veckor. Tror på det här och ska försöka röja av ordentligt fram till sommaren. Framåt och i mål!

Sen blev det träning, kickboxningsinspirerat idag med men med mycket sparring. Var riktig hårt pass som kommer synas imorgon ;) Vissa dagar känns det bättre än andra på träningen, denna var en sådan! Riktig skoj! Heja Combat, best place :)

Om man inte får äta Äppelpaj så får man ta det närmsta man hittar ;) Kvällsmys med färska jordgubbar , chai thé, havreknäcke med messmör och två ostriskakor och nu denna ”efterrätt” ;) 

  
Perfekt efter träningen när jag käkade mat innan (ris med kyckling i grön curry från igår!) Imorgon blir det indisk mat här i Täby på ett ställe vi inte prövat förut. Ska utvärdera imorgon!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.