Köpenhamn och segway

24 september, 2015

Verkar som mina stressiga veckor börjar komma ikapp mig. På jobbet går det förkylningar och kände att huvudet började kännas tjockt och kände mig hostig i gårkväll. Men imorse kändes det bra igen. Nu känner jag mig snuvig och har haft ont i huvudet stora delar av dagen trots vatten, glasögon och kaffe. Men träningen saknas. 3 dagar i konferensrum är inget min kropp uppskattar. Gjorde någon slags ”hunden” på hotellrummet för att sträcka ut lite innan middagen. Det var skönt.

Kvällens aktivitet var Segway – så det var jag expert på vid det här laget. Började vid nyhavn, fick se börsen och Christiania, operan och lite annat smått och gott. Och satan vad kallt det var om händerna! Med det kom hösten. Handskar hade inte varit ivägen. När vi efter dryga timmen,och 20 min promenad till restaurangen, kom fram spolade jag varmvatten på mina röda händer och de ”pirrade” i flera minuter.

   
   
Middagen blev gravad lax till förrätt och kyckling med någon potatis-muffins (såg ut som en muffins men var typ en blandning mellan potatismos och potatisgratäng och bröd) och idag blev det någon öl. Gott!

Tackade tidigt för mig och gav upp. Sova och försöka trolla bort förkylningen innan den tar greppet om mig. Något som gjorde mig glad:

  Admiral Hotel – bra jobbat! Inga sykit och mössa utan sådant man faktiskt behöver. Schampoo, balsam, lotion och showergel! Way to go. I övrigt häftigt, stort hotell precis vid nyhavn och vattnet. Valven inne i hotellet gör att själva byggnaden ser lite ut som ett fängelse – men på ett positivt vis! (hur det nu går till). Rummen är fina och med stora trästockar i taket!

  
Nu måste jag faktiskt sova! God natt!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.