Känslan av ett nyklippt hår

23 augusti, 2016

Äntligen! Efter så mycket ”jag ska snart” lyckades jag i alla fall till slut boka mig en klipptid! Och i måndags var det dags. Tog mig 1,5 timmes paus från dagens arbete och gav mig iväg in till stan. Som vanligt var jag några minuter tidig, så passade på att svara på jobbmail i solen. Den perfekta mixen – nytta med nöje. Sen klev jag in på Salong No 20 i Strängnäs där Nathalie väntade med saxen.

Lite skamset, som så många gånger förut på senaste tiden, så sa jag att ”ja alltså det var ju ett tag sen”. Svaret ”bättre sent än aldrig” var perfekt och lite så är det ju faktiskt. Till slut tog jag ju mig dit.

Salong_no_20

Frisyren har ju varit den samma väldigt länge, förutom några färgavsteg då och då. Men de kan jag räkna nästan på ena handens fingrar.  Och det är ju dumt att bryta något som fungerar eller hur! Så jag bad Nathalie om att ta bort så mycket av topparna som det behövdes för att få håret helt igen, om man inte har klippt det sen urminnes tider och sedan klippa upp det lite fram. För något måste man ju ändå göra! Jajamensan!

Nöjd gick jag därifrån ungefär 30 minuter senare, ja mina klippningar är inte kända för att ta lång tid! Bra blev det, nöjd är jag och jag kommer tillbaka. Är som vanligt lite sugen på en brun kalufs till hösten. Efter Japan kanske! För snart är det dags. Men mer om det sen!

Känslan av ett nyklippt hår

Känslan av ett nyklippt hår! Känner sig som en ny person och tiden för att reda ut det halveras. I need to do this more often!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.