Jag och min 30-åring

24 mars, 2017

Idag har jag firat min nyblivna 30-åring.

Jag och min 30-åring

Det är ju fredag så jobb stod på agendan för både mig och Daniel. Blev inte mycket sovmorgon idag utan upp och jobba tidigt för att hinna leverera lite saker innan lunch. Eftermiddagen var nämligen dedikerad till förberedelser inför kvällen och morgondagen.

Vad som händer imorgon är en så länge hemligt. Dagens födelsedagsfirande blev som födelsedagsbarnet själv hade önskat. Med Tacos, och hemmagjorda tacobröd. Dessutom hade jag bestämt mig för att bjuda födelsedagsbarnet på någon tårta. Vilket det också visade sig att två av hans arbetskamrater gjort. Så det blev mycket tårta för Daniel idag.

Jag bestämde mig efter lite googlande igår att jag skulle göra en ”kladdig kladdkaka” och den blev extremt mäktig, men väldigt god. Ska lägga upp bild och länk till receptet här framöver!

Tacos med alla önskade komponenter från min 30-åring, så som rödlök, banan och ananas serverades. Och såklart firade vi in födelsedagen med Champagne (eller tja Cava om vi nu ska vara petiga).

Jag och min 30-åring

Sen blev det slappa med en film i soffan. Daniel fick välja och satsade på Sausage Party den var verkligen extremt skum. Gick att se men, jaa alltså, vad ska man säga. Den handlar om mat i en mataffär, som lever och ja, inte vill bli uppäten så klart. Se en trailer, den är precis lika konstig som den låter.

Nu ska jag krypa ned och sova och ladda inför hemliga äventyr imorgon!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.