The Influencer Convention #ticse

6 mars, 2017

Kommer ni ihåg att jag hängde på BBCon förra året, Better Bloggers Conference? Det var succé. I år har det blivit lite större och högst troligt lite bättre. Nu snackar vi inte bara bloggare. Utan influencers över lag – bloggar, youtubers, instagrammare, you-name-it.  I år är det The Influencer Convention.

I år är det inte heller en heldag, utan hela två dagar. En med föreläsningar och en med workshops. Tyvärr kommer jag inte ha möjlighet att vara med på dag 2, då jag ska iväg på en sedan länge inbokad konsert med Daniel och föräldrarna. Men då blir det Tribute to Queen istället och det är ju inte heller helt fel!

Men jag var för taggad för att strunta i hela arrangemanget bara för att lördagen var uppbokad. Så det blir en heldag på Grand Hotell i Saltsjöbaden på fredagen. Hur lyxigt känns det inte att hänga där ute då? Är redan pepp på dagen och det är nästan en månad kvar.

De talarna som jag ser mest fram emot är till exempel Teknifik som drog igång sin blogg och har lyckas skapa sig både ett namn och en gedigen följarskara på bara ett år. Liknande koncept kommer Wilda Nilsson prata om fast gällande Instagram. Coolt! Själv satsar jag på Ida Wargs koncept ”trägen vinner”.

Är verkligen skoj att influencers börjas ta på allvar och att annan business börjar inse värdet i influencer-nätverket. En som vi har att tacka för detta i Sverige är Linda Hörnfeldt – grundaren till Influencers of Sweden, organisationen bakom bland annat The Influencer Convention. Med sig i styrelsen har hon också de inte heller så små namnen Clara ”Underbara Clara” Lidström och Sara ”Träningsglädje” Rönne

Ja – oavsett jag ser verkligen fram emot The Influencer Convention! Ses vi där?

0

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Reach Your Goal 7 mars, 2017 at 16:09

    Vi ses där, jag missade ju förra året då det krockade med en fotbollsmatch, så är super pepp på i år :D

  • Reply Julia 7 mars, 2017 at 22:55

    Ja vad roligt! :)

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.