Handstående och vaniljfudge

15 december, 2015

Idag lyckades till och med stå på händer så länge att vi han få det på kort! Det är inte jätterakt, men det är mot en vägg och helt själv. Riktigt stolt över mig själv faktiskt. Lisbeth kolla! (Min gamla gympalärare – gick inte då bra med den biten i högstadiet!)Den här bilden gör det också väldigt tydligt för mig att jag har långa ben! Kanske därför koordinationen också var sådär när jag var mindre! Nu ska jag i varje fall öva på det här. Se till att få till det varje gång. Även utan mjuk matta under. Och sen se börja försöka sparka ut lite från väggen! Åh – kul projekt. Det här känns ändå som ett stort steg på vägen! Första gången upp och ned ordentlig för egna händer.

Men, man får ju inte verka för mycket ”hälsofreak” så slänger in en Vaniljfudge-koknings-bild här!


Och ser ni skeden! Smartaste grejen ju. En termometer inuti skeden. Perfekt för knäck och fudgekokning. Hittade den på ICA för typ 100-150 spänn, så värt! Så tips inför julkoket!

Glöm inte tävlingen i förra inlägget!

Nu ska jag koka färdigt fudgekokning! So long!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.