Garderobsrensning och finmiddag

6 juni, 2015

Dagen började med en väldigt oplanerad garderobsrensning. Det hela började med att jag skulle sätta på mig min jeanskjol men konstaterade att den var påtok för stor och jag fick ankstjärt i den. Alla andra kjolar, för utom en hade också blivit alldeles för stora. Jag började se ett mönster och gick över till kortbyxor, och sommarklänningar och så småning om jeans. 2 Willys kassar senare hade jag rensat ut en stor del av min garderob. Några förflyttas till sommarstugan där man får se ut som man vill. Andra får åka till välgörande ändamål. Garderoben är i alla fall avseevärt tommare nu!

Sen bar det av till Eskilstuna med älsklingen. Eftersom vi tycker omvarandra mycket så väljer vi att spendera den lediga helgen på varsitt håll ;) Me time – och besöka föräldrarna. 

Jag trillade in till en förträfflig middag – pilgrimsmusslor till förrätt och fin biff med bönsallad och specialpotatis till varmrätt och så ett glas vitt till (vi dricker aldrig rött – mina föräldrar har aldrig gillat det och jag är inte överförtjust i det heller). Jättegott.

   
 

Efter det blev det promenad med mamma genom stan och längs ån. Fick se nya badhuset som är på G och där de ska bygga sporthall. Skönt väder och vi slapp regnet. Men var inte riktigt väder för en MCtur med pappa då det blåste alldeles för mycket och regnet hängde i luften. Stackars studenterna, himlen öppnade väl sig precis vid utspringet. Det var länge sen jag tog studenten nu -8år sen, galet! Väldens bästa gymnasiegäng – ni skulle bara veta hur mycket ni bidragit till att göra mig till den jag är idag! Tack! 

När vi kom hem från promenaden blev det genomgång av påsarna med förstora kläder och vi körde räddningsprojektet på ett par G-star chinos som förhoppningsvis får nytt liv några storlekar mindre när mamma trollat med dem. Jag (!) sydde om en ballongklänning  till en mer A-formad klänning som förhoppningsvis kan användas kanske på Öland i sommar. Och en kjol får nog ny gestaltning som kudde! Några saker är under bearbetning och resten blev att skänka.

Kvällen bjöd även på en fruktsallad med lite rom i med bl.a. Jordgubbar, melon och grapefrukt och serverad med vaniljsås. Lyxvecka det här!

Är det fint väder blir det kanske MC imorgon, annars löptur och sen blir det 5års kalas. So long!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.