Garderobsjakten fortsätter…

21 januari, 2017

Som bekant var inte förvaring de förra husägarnas största intresse. De tog således alla ej fasta garderober med sig när de flyttade och lämnade oss med hela inga stycken kvar.

Så vi har varit på garderobsjakt ett tag. Kan tyckas enkelt. Men med snetak, lysknappar och skumma lister och mått blir det hela en aning krångligt.

Sista försöker var att ta in en offert på en platsbyggd garderob. Såg väldigt lovande ut. Tills vi fick offerten på närmare 80 000kr. Nja alltså nej…

Så sen började vi om från början. Mina föräldrar grottade också ner sig i frågan (sånt man kan göra om man har för mycket tid över ;)  och de där skjutdörrarna som jag verkligen velat ha har fått gå igenom ännu en fight. Och tyvärr verkar det nu som att de fått sitt nederlag. För på alla vis verkar vanliga hederliga gångjärnsdörrar bättre. Gedignare, smidigare, billigare, hållbarare och ja när allt är på plats troligen också snyggare.

Så idag (efter den vanliga sovmorgonen – haha tro inte att jag glömt den!) så for vi iväg till IKEA. Men först passade vi på att njuta av det fina vädret i 5km spåret på Björnö, utanför Västerås. Isgata deluxe inte att rekommendera för folk med benskörhet – Bambi på hal is största delen av vägen. Där hittade vi också en snubbe som verkligen lyckats med sin heminredning: 


Efter en kaffe och en halv macka med brieost och salami på Björnö restaurang så rullade vi vidare mot IKEA.

Där inspekterade vi dörrar och kom fram till ovanstående resonemang. Blir nog vanliga hederliga dörrar. Kanske lite specialhandtag.


Passade på att kolla på vitrinskåp till matrummet och köksö till köket. Ser fram emot att få garderoben på plats så vi kan fixa gymmet och sen undervåningen! 

Vi avslutade dagen med asiatisk buffé med sushi, varmarätter och dessert (glass!) inne i Västerås.

Hur har din lördag sett ut? Varit ute och njutit av solen?

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.