Friyay och Thai Garden

12 augusti, 2016

Friyay! Idag var verkligen en sådan känsla! Vaknade visserligen dödstrött (men när gör jag inte det liksom?!) Men inledde morgonen bra med en skål med overnight oats med bär. Ska fila lite på receptet så ska ni få det! Sen när kaffet hade hällts i thermosmuggen bar det av till jobbet. Först lite musik, sen lite nyheter och sen lite mer musik. Dunkade NRJ klockan 07.30 och frågade Danne om vi inte kunde åka till någon klubb istället för till jobbet. Han trodde det skulle bli lite svårt vid 08.00…

Den känslan brukar ju ganska snabbt försvinna sen. Men idag höll den sig kvar. Det var en bra dag. Jag fick en hel del uträttat. Och det blir en lansering på hemsidan på måndag. Skoj!

Sen hämtade jag upp Danne igen vid 16 och vi gav oss av hemåt igen. Daniel föreslog tidigare i veckan middag på Thai Garden i Strängnäs och det tackade jag ju inte nej till. Efter lite förvirring kring om det var nötter eller inte i den röda curryn (ingen verkade ha frågat förut, mycket mystiskt), så visade det sig i alla fall inte vara det och jag fick beställa en röd curry med ananas (utan paprika). Riktigt bra!

Röd Curry på Thai Garden

Sen var det lite lätt förvirring kring vår förrätt också, vårrullar, de råkade liksom bli ”efterrätt” och komma efter maten och inte före. Men spelade ingen större roll – de var ju goda i alla fall. Gillar du thaimat och är i Strängnäs är det lätt värt ett besök.

Sen jagade jag Pokémon iklädd kavaj runt halva stan – kändes liksom inte som en helt matchande outfit till aktiviteten. Men who cares! Fick en hel del och kläckte ett ägg. Sen lyxade vi till det med glass på Rättviksglass en bägare med Polka och Candycake. Mums! Nu är jag toppad för Midnattsloppet imorgon!

Nu ska jag fortsätta med Friyay och lite Unravel!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.