Fredagkväll och linje 28

24 april, 2015

Efter ännu en tung kväll ;) nej inte speciellt. Men vi var trötta i alla fall – så är jag nu påväg hemåt. Så klart typiskt dåligt flyt i kollektivtrafiken Röda hade 5min till nästa och när jag då kom fram till östra station så var det så klart samma minut som 27an gick till Täby. Så nu sitter jag och väntar på att 28:an ska gå – en kvart senare och det är dessutom en sämre linje så det kommer ta länge tid :( Segt!

Men, kvällen har i alla fall varit trevlig. Efter en latte och babblande med vår Ex-jobbare om digitala utmaningar för AxLoad så mötte jag upp Mathilda utanför hötorgshallarna. Gick en snabbis på stan men konstaterade efter en butik att det var förmycket folk och vi var trötta. Så blev istället ett glas vitt i Hötorgshallen. Sen blev det en sväng till på stan – kollade vita converse men beslutsångesten slog till och kände att jag nog måste inventera skoförrådet först, så inget köp. Sen blev det Illumn en sväng och G-star innan vi gav oss av till Caliente längre upp på Drottninggatan (Adolf Fredrik) måste dock säga att jag var besviken. Mörk lokal, oentusiastisk personal och bara okej mat. St Eriksplan var bättre och ljusare! Men det gick ned (trots att allt i menyn tycktes vara ”i olja”)

 
2 små karaffer sangria slank ned! :) sen tröttnade vi och gick till Radisson för att trängas i Skybar och beställa kvällens absolut svårast drink – 2 Cola Zero ;) men det var en rätt skön avslutning på kvällen. Mycket tjejsnack och förhoppningsvis lite planerande inför kommande tjejhelg – blir nog lite spa! Massage för min nacke vore inte helt fel – kanske slutar knaka jämnt då – hört att den inte ska det?! 

Imorgon blir det att möta upp Emelie vid 12 så nu blir det hem och sova – känner att jag ligger några timmar efter efter den här veckan och förra helgen. Gäsp! Imorgon ska vi se körsbärsträden i Kungsträdgården! (ja vi var precis bredvid idag och lyckades ändå glömma kolla!)  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.