Ett kyligt Stockholm och vinterpromenad

5 januari, 2016

Burr, idag var det ett kyligt Stockholm som mötte oss på vinterpromenaden. Men med strålande sol och snöflingor i luften. Det är ju så mycket bättre än det där slasket som vi hade förra vintern. För min del får det gärna fortsätta vara kallt och snö tills våren kommer. Misstänker dock att det inte blir så.

Idag blev det vinterpromenad runt Rönningesjön, fullkomligt älskar att det är vatten runtomkring överallt här. Daniel älskar skogen, för mig är den trevlig, men det är stan med. Men vatten – jag vill bor nära vattnet. Oavsett om det är fruset eller varmt eller svart iskallt så är det något speciellt med att ta en promenad runt sjön, över sjön, simma i sjön, leka i vattnet, vara under vattnet, var på vågorna … well you get it!

Vinter på rönningesjön, ett kyligt Stockholm

En glad Daniel som också njöt av solen

Sambo på vinterpromenad

Och en glad tjej som uppskattade halvdag!

Ett kyligt stockholm, promenad runt rönningesjön

Annars har dagen inneburit mycket läsande, tagit mig igenom Googles Guide för SEO optimering, och nästan Moz guide för SEO. Så börjar få lite kläm på det nu.

Till lunch blev det en sallad med lax

Spenatsallad med lax

Sista timmarna har jag fortsatt ledighetens softande i soffan med två avsnitt True Blood. Bara säsong 6 och 7 kvar nu. Imorgon blir det finbesök av päronen.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.