Enchiladas och blodblåsor

12 november, 2015

Idag har jag sovit middag. Jag sover aldrig middag. Jag var trött.

Dagens projekt på jobbet var indesign. Hade en ”kassations flyer” som borde varit superenkel att få klar. Men bilderna var i olika storlek och mindre roliga så oavsett hur jag satte ihop och kombinerade de så såg det inte bra ut. Därför blev det ett heldagsprojekt att fixa till flyern. Men 99% färdig så bara några rättningar på den imorgon. Hade lite vidare diskussioner med vår illustratör idag också – tror att vi klickade i vad vi eftersökte, så ser fram emot en ny skiss imorgon. Alltid spännande med lite nya projekt, speciellt när det skapar content som kommer kunna användas framöver till mycket olika saker.

Någonstans där på eftermiddagen började jag känna mig redigt trött – ni vet när man stirrar på skärmen och undrar vad det är för konstig enhet. Lite smått ont i huvudet och kände mest för att krypa ner med en bok i soffan. Så när jag hade gått hem i kylan (Stockholm i November – jösses vad rått och kyligt det är!)  så la jag mig en stund i våran för dagen obäddade säng (den är alltid annars fint bäddad av min sambo), vilket liksom bara höjde mysigheten, och bara vilade huvudet lite. 45 minuter senare var det dags att gå upp. Jag somnar aldrig på dagarna och det här var sådan där sömn som man nästan är vaken fast ändå sover under. Men det var 45 riktigt sköna minuter. Sen var det bara att ta den nyfunna energin, slänga i sig lite yoghurt på mer eller mindre stående fot, byta om till träningskläder och ge sig av till Thaiboxningen. Det var ett Anderspass idag – så tydligt vilken skillnad det är mellan passen när man kört ett tag, i början var alla mer eller mindre samma tyckte man, men nu märker man verkligen skillnaden. Ett ”Anders-pass” är hårt, ofta rent sparring-mässigt. Det kan också vara mycket high kicks. Beror lite på vad han känner för. Idag var det inte så mycket kickar, utan basic kombinationer men med välplacerade slag och sparkar och driv från ”defence”. Nyttigt pass! Blev dock mycket ”dra fötterna efter sig” inte i meningen att vi latade oss, men att vi gjorde många glidande undanmanöver. Det resulterar i fina blåsor på fötterna. I detta fall blodblåsor. Låter dock värre än vad det är – fötterna är rätt härdade vid det här laget och det känns inte så mycket.

Sen fick jag gå hem i det härliga stockholmsvädret igen (saknar Norrbottens vintrar!) till min super snälla sambo som idag varit matansvarig och gjort supergoda Enchiladas. Så medans jag duschade och gjorde mig klar efter träningen fixade han maten på bordet! Mums – och vardagslyx.

Untitled

Enchiladas

Untitled

Gurka är gott!

Untitled

Enchiladas med sallad

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.