December och Böda Sand

9 december, 2015

Det gäller alltid att utnyttja möjligheterna till sol och bad när de ges. För mig är Öland synonymt med sol, bad och även fast jag aldrig campat där – Böda Sand.

Så när vi var på Öland i helgen var vi helt enkelt tvungna att ta tillfället i akt. Så vi tog med badkläder och handuk och drog till Böda Sand för lite strandhäng.

Böda Sand December 2015

Böda Sand December 2015 Sola

Böda Sand December 2015 strandhäng

Böda Sand December 2015 baddags

Böda Sand December 2015 mot havet

Böda Sand December 2015 känna på vattnet

 

Som ni ser går det alldeles utmärkt att ha solsemester hemma i Svedala, även i December! Och den stora fördelen, man slipper trängas!

Så när tar du chansen till en dag på Böda Sand i vinter?

 

Ps. Måste dock tipsa om att ta med dunjacka, tjocka skor och långbyxor, kan eventuellt bli lite kallt efter ett tag. 9 grader i ”solen” och inte många alls i vattnet kan eventuellt även resultera i en lite kortare session på stranden än i mitt i sommaren. Ds.

 

1

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Frida G Svensson 2 januari, 2016 at 18:15

  Jag hittade hit via better bloggers länkfest! alltså jag fryyyyser bara jag ser bilderna. det är som min kille som vinterbadar. alltså hua mig! =)

  • Reply Julia 2 januari, 2016 at 18:19

   Hej Frida! Kul att du hittade hit! När jag åkte till Öland mitt i vintern så kändes det som upplagt för att ta några ”sol och bad bilder” på Böda. Det var lite kyligt ;)

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.