Därför skriver jag

28 juni, 2015

Oj! Vilken rubrik –  bland de sista i #30dagarijuni

Jaa, varför skriver jag? Jag har alltid tyckt om att skriva och detta är ett bra sätt att utrycka sig. Jag läser mycket bloggar och sambon undrade varför jag inte skrev en själv – så jag började! Och har snart skrivit i ett halvår. Tanken med bloggen är en blandning mellan träningsblogg och karriärsblogg och livstilsblogg. Alltså så som mitt liv är. 

En annan anledning är just marknadsföringen, som är mitt jobb och jag tycker det är intressant att se hur en blogg fungerar på internet. Hur sprider man budskap och hur får jag någon av er intresserad av det jag skriver.

Men främst – att skriva är att tänka för mig. När jag skriver reflekterar jag över livet genom händerna och jag tror att det kommer hjälpa mig, och förhoppningsvis någon annan, att utvecklas och se livet från en annan vinkel! 

Jag skriver – för att det är kul!

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.