Daniels 30-årsfest

26 mars, 2017

Igår var det dags för Daniels 30-årsfest! Den har varit under radarn för honom och jag och hans kompisar har planerat den sen några månader tillbaka.

Vi började dagen som vanligt hemma, med lite sovmorgon för alla inblandade. Sen blev det frukost och en promenad i det fina vädret. Kändes som att det var välbehövligt att röra på sig efter fredagens tårtchock som fortsatte resten av helgen. För att förvirra Daniel ytterligare så sa jag vid 13 tiden att det var dags att packa en väska, och utöver lite finare kläder (för festen) så behövde han plocka med sig ordentliga skor, regnkläder, badkläder och handduk. De senare hade egentligen ingen funktion alls, mer än att förvirra honom.

Vid 14.30 rörde vi oss hemifrån mot Eskilstuna. Jag körde lite konstiga vägar och försökte förvirra honom lite. Strax efter 15 checkade vi in på City Hotel i Etuna. Det visade sig att Daniel hade glömt skorna modell finare hemma, så vi skyndade oss ned på stan och inhandlade ett par fräscha sneakers innan affärerna stängde.

Sen blev det födelsedagsbarnets favorit mat – 13C på Spicy Hot och en lite stroll runt ån. Innan vi tog oss tillbaka till hotellet för lite vila (eftersom födelsedagsbarnet efter influensan inte var i toppform) och ombyte. Vid 18.30 hade vi svirat om till finare kläder och gav oss iväg i bilen. Daniel fick åter igen direktiv att plocka med lite konstiga grejer, bara för att. Sen körde vi mot Hällbybrunn där vi skulle ha festen. Det blev en hel del konstiga vägar då med, bland annat en avstickare till en av Daniels kompisars gator – för att bara stanna snabbt för att sedan rulla vidare. 18.55 rullade vi in vid lokalen.

Då var det bara jag och Daniel där och jag informerade honom om att det nog skulle dyka upp några fler. Och successivt trillade det in kompisar till Daniel. Ett nöjt födelsedagsbarn och en mycket lyckad kväll! Daniel hade kul, jag hade kul och jag tror gästerna hade det kul med. Vi började kvällen med tårtor à la  födelsedagsbarnets önskningar!

Super Mario svamptårta - Daniels 30-årsfest

Metroidtårta - Daniels 30-årsfest

Sen blev det fest resten av natten och Daniel kan nu officiellt säga sig vara infirad som 30-åring! Nästa år är det min tur!

0

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Veckans Yey och Veckans Nay - 20-talsfest och pollen - DaysbyJuDaysbyJu 15 april, 2018 at 21:59

    […] än ett år sedan Dannes 30-årsfest! Det var också […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.