Boxning och tacos

7 maj, 2015

Jobbdag, som alla andra. Hade en tydlig plan för dagen men ett möte dök upp och förstörde planeringen, dock var det intressant. Jag tror på gör planer och anpassa dig efter verkligheten – som en forecast, det är ett antagande som kommer ändras men som är en bra riktlinje för att ta sig dit man vill. Tack vare planen tror jag i alla fall att jag höll mig bättre på banan idag än vad jag hade gjort utan. Jag arbetar hårt med att färdigställa mina sista 20 % för det är de jag alltid får kvar, de jag inte riktigt orkar driva igenom och de som suger energin. Därför är fokus, börja , fokusera, fullfölj, avsluta! Och planering och konkretisera är AoO. Det känns bra nu!

Vid 18 begav jag mig från jobbet, väntade in Daniel som kom från gymmer och gick hem tillsammans. Vädret var superskumt soligt och duggade. Sen blev det bara hem, slänga i sig lite yoghurt och sticka till träningen. Ännu ett riktigt roligt pass! I kontrast med förra passet så var det nu mycket boxning, clinch och knän i clinch. Man ska vara flint när man kör clinch jäklar vad man får hår överallt – vilket Oskar som jag körde en av omgångarna med också uppmärksammade och rekommenderade badmössa. Kan kallar vara en bra grej ;) Kollegan som var borta igår tittade på mig idag och sa ”du har tränat igen va?” Korrekt analys! ;) Stackars Daniel han kommer få dåligt rykte.

Ne superkul träning och avslutad med 3ronder kombinationer + aktivmitts med full fart och full styrka. Sjuukt jobbig och jädrigt kul! Det är efter en sådan avslutning som man vet att man varit duktig!

  Sen blev det hem och duscha , käka tacos som Daniel förberett (tack älskling!) och sedan softat i soffan. Ville bara se något hjärndött så såg på Ullared, lagom avancerat och lagom nivå just ikväll. Så inte mitt ställe att åka till. 
Det är tomt här hemma ikväll, Daniel jobbar natt för första gången och jag får sova själv – tråkigt, men det ska nog gå bra. Och jag är supertrött så nu blir det sova. Hörs imorgon!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.