Bilköer och hemma

16 augusti, 2015

Äntligen hemma igen. Att åka direkt efter jobbet, och umgås 24/7 en hel helg och dessutom köra 100mil och lite festande där på – det är lite halvslitigt. Nu är jag tillbaka hemma hos min älskling. Det känns skönt.

Men helgen har varit underbar. Bra väder,dåligt väder, supersällskap,långa diskussioner, konfidentiella diskussioner, många skratt, personlighetsanalyser, kräftor,öl,vin, snaps, frukost,grillat,mosade mackor, rivsår, saltvatten, sol, båtturer, maneter och härligt häng. Kunde inte hamnat i ett bättre traineegäng! Ni är grymma!
Dagens frukost/brunch var också underbar!

  
 
Det fanns verkligen lite av allt, till och med blåbärspaj – vilket var sjukt lyxigt och kanske inte fullt så hälsorienterat, men väldigt gott! 
Sen bar det av hemåt med kö från Tjörn, in i Göteborg, fullt med bilar hela vägen, 1h extra till Jönköping, knökat med bilar mot Stockholm, vattenläcka och extrem kö i Nyköping (ni som inte åkt gamla nyköpingsvägen från nyköpingsbro – tråkigt för er,vi var ensamma på den vägen sen!), kö in i Södertälje och kö in i Stockholm. Och 7,5h timme senare var vi framme. Sjukt segt!

Nu ska jag bädda ner mig. Nya tag imorgon!

 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.