Bikini och Quadrocopter

26 juli, 2015

Jag har packa många gånger. Men det hjälper inte. Det är fortfarande grymt tråkigt. Och det tar tid.

Sovmorgonen i lördagsmorse, jag var helt övertygad om att jag ställt klockan på 10.00 med så vaknade jag vid halv 12. Då vi var och såg på Ant-Man fredagskväll och inte var i säng förrens vid 3-tiden så måste någon smart del av mig tyckt att sovmorgon lät som en bra idé. Och jag är ju ganska bra på att sova så om inget oförutsett inträffar så vaknar jag vid 11-12 eller ännu senare om det inte finns någon klocka. Som idag alltså.

Så det blev helt enkelt upp och packa. Badkläder, träningskläder, vanliga kläder, necessär, mediciner och diverse tekniska prylar och i rätt mängder. Ja det tog sin stund. Vid 15.30 var jag klar med packandet och vi tänkte ta en promenad. Men då kom Stockholmsvädret – det började regna något grymt, och slutade inte på hela kvällen. Så promenaden blev inställd. Istället blev de Pixel Shooters på PS4:an och sedan ytterligare en tur till Täby Centrum.

Daniel hade fått för sig att han skulle köpa en Quadrocopter, en liten variant. Så det gjorde han. Lördagskvällen bestod sedan av kalibrering av den och övningskörning i lägenheten. Daniels X-antal timmar framför TV-spel visade sig vara en användbar kunskap när det kom till att styra joysticken/kontrollen för Quadrocoptern. Jag lyckades köra in den både under soffan, en byrå och upp i taket – den var jädrig känslig! Men roligt!

Nyinhandlad Quadrocopter (från Hobbex om någon är sugen)

   
Min nya inhandling för helgen var istället två nya bikinin på rean på Hunkemöller! Efter att ha kollat Stadium, Intersport, prövat bikini på H&M och en drös på Twilfit så hamnade jag på Hunkemöller som sista utväg. Det såg inte ljust ut till att börja med. Men efter att ha letat massvis med modeller – gått ut och in ur provrummet och bytt storlekar. (När man behöver personal hjälp så finns den ju så klart inte). Men till slut hittade jag faktiskt två stycken som passade. Jag hoppas nu att dessa är bättre än de jag hade innan från Twilfit – den modellen var superbra, men att tillverka en bikini så att den suuuuger upp vatten har aldrig varit smart, den torkar ju liksom aldrig. Så jag hoppas att dessa nya, som är lite tunnare är bättre för det. Upp till bevis i Frankrike.

En turkos

  
Och en rosa

  
För att maxa bikiniformen avslutade vi den promenadlösa dagen med en pizza. På mina nya fina pizza-tallrikar som jag fått av Daniel också! En hel vecka surfing och yoga får kompensera för en dålig, regnig lördag utan träning. Och sen blir det tillbaka till rutinerna och åter till Thaiboxningen – ska faktiskt bli skönt. Tänkte rycka upp mig med gympassen med mellan Thaiboxningsträningarna. Christmas 2015 liksom!

  
 

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.