Besiktning, besök och bohag

4 juli, 2016

Välkommen tillbaka till bloggen som för tillfället handlar om flyttlådor. Men! Misströsta inte. Redan imorgon misstänker jag att den kommer snöa in på fighting! För imorgon kväll drar nämligen MMA-academy igång! 5nätter på Vackstanäs utanför Södertälje/Nykvarn med en drös fighters från hela Europa! Spännande och lite pirrigt känns det. Har liksom aldrig varit på träningsläger förut! Men det blir nog bra – någon gång ska ju vara den första! 

Idag fick vi gå upp hyfsat tidigt då försäkringsbesiktningen skulle äga rum någon gång mellan 9 och 11. Besiktningskvinnan (mannen?) dök upp vid 09.30 och var samma som gjorde vår första besiktning så inget nytt under solen. Sen fick vi besöka av Daniels mamma och syster som kollade in huset och bjöd på en plåt med Silvia Rutor (åt på tok för många och kände mig illamående framåt eftermiddagen, karaktär var liksom inte riktigt min grej idag!). 

Sen blev det in till banken och dessutom införskaffa lite tigerbalsam och vätskeersättning på Apoteket inför lägret. Efter det kom mamma på besök och hade med sig sin kända makaronipudding (vet inte riktigt varför den blivit allmänt känd, men god är den!) och sallad (som jag saknat det nu efter flera dagar medsnavbmat). Vi hjälptes åt alla tre med vårt skåp som nu får agra vitrinskåp för att få det att bli rakt och stå stadig. Inte det lättaste på ett ordentligt trägolv. När hon åkt hem fortsatte vi med upppackandet av vårt bohag och skruvandet av möbler under kvällen. När Daniel gått och lagt sig gav jag mig på lite sortering av kläder i våra provisoriska garderober. Samt började packa inför lägret imorgon.  Mycket träningskläder blir det!

Sov gott nu!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.