Bakning och tjejmiddag

19 september, 2015

Lördag = sovmorgon!

Frukosten blev bananpannkakor:

  
Ackompanjerat av de fina blommorna. Sen blev det till att fortsätta bakandet. Och mitt i konstaterade jag att det saknades ingredienser så det blev att gå till affären. Men Ica precis bredvid hade det så klart inte så fick ge mig iväg till Täby centrum. Så då blev det en liten promenad idag med.

Resultatet:

  
Klämde in en liten lunch med.

  
Eftersom veckan är så packad med möten så han jag med någon timmes jobb med. Hade behövt mer men man taget vad man haver! Har en SEO-presentation som jag började förbereda och avslutade en marknadsföring för Certex svenska presentation som jag ska hålla på tisdag. Bara två presentationer till att lösa på måndag då! Long day? Probably…

Nu är det iväg mot tjejmiddag i stan – Libanesiskt blir det – mums! (Bra att grunda med spagetthi, nja, men den hade stått i kylen ett tag så det var därför.) Man blir så sjukt mätt av Libanesiska smårätter!

  
Strålande väder! :)

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.