Att vakna i ett skimmer av lila

25 november, 2016

Jag är ju som bekant inte en morgon människa. Snarare raka motsatsen. Men morgonen idag! Så himla vacker. Vaknade när klockan ringde till ett lila skimrande rum. Jag som aldrig studsar upp ur sängen. Tittade ut, förundrades och verkligen studsade upp ur sängen.  Varför?

Jo för att så klart var det ett grymt fotoläge! Haha den här bloggen har satt sin spår.

Att vakna i ett skimmer av lila

Det var verkligen vackert! Verkar som stora delar av Sverige, eller i alla fall kring mälardalen och Stockholm haft det superfint idag. Camilla hade tagit en bild från taket på Danderyds sjukhus – den fick ju min att ligga i lä.

Annars har det varit en jobbdag hemma. Den enda motionen jag fått har varit upp och ned för trappen för att hämta mer kaffe. Och i och för sig när jag fick träningsabstinens och skuggboxades runt i köket i typ 20 sekunder innan jag fick en hostattack. Well – not there yet.

Medan jag boxades runt blev dessa färdiga i stekpannan. Chili och vitlöksstekt halloumi, med lite honung på och sen en sallad till det.

Chili och vitlöksstekt halloumi

Efter jobbet blev det dags för kvällshandling för att fylla på kylskåpet, och skaffa lite kvällsmat.

Brunch inhandling

Trodde jag skulle vara ensam i affären klockan 19 en fredag, men icke. Det var fullt med folk. Passade på att fylla på med lite ”lyx-grejer” till brunch imorgon, pålägg – kalkon, ost, leverpastej och gurka, och en ny sockerfri müsli som måste prövas och lite juice. Sen blir det nog lite scrambled eggs och kanske något mer!

Brunch blir det eftersom vi får lunchbesök och ska på julmarknad i Eskilstuna, men jag och lunchtider på helgerna är en perfekt brunch-kombo. Tja, det var den stora inhandlingen som jag gjorde på black friday. Men som jag läste någonstans Vet ni att man sparar mer pengar på black friday genom att inte handla något?!  Huvudet på spiken! Nu blir det fredagsfilm!

1

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.