Alltid i min träningsväska

7 juni, 2015

7e delen i 30dagarijuni-utmaningen

Vad finns alltid i min träningsväska? Lätt – en vattenflaska!! Inte en chans att jag skulle gå till någon träning utan den. Jag dricker alltid massvis med vatten (nej jag har inte diabetes!) jag är bara grymt törstig som person och jag skulle inte överleva ett träningspass utan en vattenflaska  – den är det absolut viktigaste.

I min Thaiboxningstrunk hittar man alltid: boxningshandskar, boxningslindor (oftast två uppsättningar), benskydd, tandskydd och ett huvudskydd och så klart vattenflaskan!

  
Ibland blir det dock ganska vidrigt i väskan – så då får det tvättas och vädras!

2

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.