1975 meter simning – OCD på den!

24 april, 2018

Trycker på stopp på klockan och inser 10 sekunder försent att den står på 1975 meter simning. En ynka längd till och det hade blivit 2km. Aningens irriterande ja. OCD på den. Ja! Intalade mig att jag inte brydde mig, men jo. Det var riktigt störande. Hade jag bara simmat 25 meter till liksom…

Men… Nu har jag i alla fall kommit igång med träningen igen efter förkylningen. Är lite bitter över att jag missar båda Ju-jutsu passen den här veckan. Men håller kroppen ihop hoppas jag att jag kan vara med på Fyspasset på fredag istället. Det vore faktiskt kul.

Sen på söndag är det avrostning på Gröndal. Ja alltså. För MC-säsongen. Så då blir det åkning på bana. Bromsträning och balans, för att vara i form inför MC-säsongen. Superbra initiativ från SMC att köra kortare utbildningar varje år för att man ska känna sig tryggare på vägarna igen efter en vinter i bilen. Tydligen måste MC-polisen genomgå liknande övningar varje vår innan de är godkända att köra MC igen efter vintern. Såg för övrigt årets första MC-polis idag. Men mer om avrostningen efter söndag!

Den här veckan blir lite hoppig träningsmässigt, då jag som sagt missar båda Ju-jutsu passen och dessutom är uppbokad med andra saker både Onsdag och Torsdagkväll. Onsdag blir det Avengers premiär på Heron och Torsdag blir det föreläsning med Elaine Eksvärd tillsammans med Camilla. Så något mer simpass blir det inte denna vecka. Däremot vill jag få in ett löppass – då jag trillade av löpplanen som jag hade redan andra veckan med tanke på förkylningen. Så det är dags att få in det igen.

Men det var skönt att simma idag!

1975 meter simning - OCD på den!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.