Wrooom wroom wroom – veckan flyger fram

31 oktober, 2017

Precis så känns det just nu. Som att gashandtaget är vridet i botten och vinden slickar hjälmen. Men mest bildligt alltså, MC:n har fått ta vinteruppehåll. Har alltid storslagna planer för nästa MC-säsong. Åka till jobbet, åka på MC-semester, åka på kvällsturer och sen kommer liksom livet emellan. Mathandling, husmålning och städdagar. Inte alls lika coolt som att kicka i ettan och smeka kurvorna längs den sörmländska landsbygden. Bättre lycka nästa år alltså. Kanske är det då det händer!

Nej i det här fallet är det alltså veckorna som flyger fram. Något galet. Var det inte nyss sommar eller? Var det inte nyss open water-säsong, MC-säsong, badsäsong och jordgubbsäsong? Vad hände?

Wrooom wroom wroom - veckan flyger fram

Nu är det plötsligt pumpasäsong, lövsäsong, skrapa rutan-säsong och höstlovssäsong (för de som har tur!) Inte för att jag vet alls hur jag hade fått plats med det just nu, men saknade faktiskt lite Halloweenfest i helgen när instagram överflödades med skräckiga bilder, bål och lysande pumpor.

Wrooom wroom wroom - veckan flyger fram

Men nu blir det ju faktiskt snart semester för oss. Så himla skönt med ett avbrott i November. Just nu känner jag verkligen att jag kan behöva det. Att allting som snurrar runt liksom börjar bli lite mycket och att jag bara behöver någon vecka att vara jag och strunta i alla andra. Imorgon ska jag börja packa – snart blir det USA! Yey.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.