Vinst från Everyday stories

15 januari, 2016

Idag kom sista delen av min vinst från Everyday Stories i brevlådan. Innan jul dök första delen av vinsten upp och idag resterande. Jag tävlade i Everyday Stories julkalender och lyckades kamma hem en av priserna! Glad blev jag!

Det här innehöll kitet:

Vinst från Everyday stories

Det var verkligen ett perfekt kit för mig! Keune Care Line ska vårda håret, som en inpackning och med allt slit och släng som mitt hår få stå ut med på Thaiboxningen så är det mer än behövligt. (Har hänt tre gånger på sistone att någons kardborre i handsken fastnat i mitt hår – precis som en kardborre- och liksom behövts slitas bort. Säkert varje frisörs dröm!)

Eftersom mitt hår är så pass tunt, har många hårstrån men tunna, så är det bra med ordentligt skydd så Protect My Hair känns lämpligt. Hårsprayen som inte är för tuppering är slut så Hold Tight var ett lämpligt tillskott. Fresh Me Up ser jag fram emot att pröva, har ett torrschampo från Toni&Guy nu och det ger mig verkligen hosta varje gång jag använder det. Hoppas på bättre lukt, ingen hosta och bättre funktion. Hela Bangerhead serien är ”gjord” på Gojibär så det låter lovande rent luktmässigt. Ser också fram emot att pröva kvaliten på Bangerheads egna produkter!

Olivprodukterna var också bra, mulitcremen är superfet och precis vad mina händer behöver när de är snustorra och skriker efter fukt. Min allergihud gör att jag får sprickor i fingrarna om jag inte smörjer in de ordentligt, flera gånger om dagen, under vintern. Vanlig lotion räcker inte, men är ett superbra komplement till andra salvor! Ett läppglans är också lagom nivå för min sminkning så det kommer garanterat att användas!

Så tack Everyday Stories för 2016 års första julklapp! :)

0

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Nike - inredning, trender och studentliv 18 januari, 2016 at 18:23

  Åh vad kul att vinna! Fina förpackningar dessutom :)

  • Reply Julia 18 januari, 2016 at 22:58

   Ja visst är det skoj att vinna! Håller med dig förpackningarna är riktigt fina!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.