Veckans yey och veckans nay – påsk 2017

17 april, 2017

Det här med veckodagarna blir lätt förvirrande när det är ledigt. Även om det som nu inte är speciellt långt ledigt, men ändå längre än vanligt. Jag var helt övertygad om att det var söndag och dags för Veckans Yey och Veckans Nay. Men nu var det ju visst redan måndag. Men – det känns som söndag så det får gå ändå!

Först och främst – hoppas du har haft en alldeles superb påsk! Det har jag i alla fall. Jag sa till Daniel i Onsdags att den här påsken kommer vi få jobba hårt. Och var det någonting som stämde så var det i alla fall det!

Vi har kört husfix dagarna i ända – men mixat in lite påskmiddagar och ägg-snacks mellan varven. Produktivt har det varit i all fall!

Veckans Yey

Ja veckans yey får bli just det – att vi varit grymt produktiva och äntligen fått ordning på gymmet där uppe! Boxningssäck monterad, fästen för TRX-monterade och nu även chinsstång! Härligt! Nu kan vi köra igång med hemmaträningen på allvar!

veckans yey - hemmagym

Det som kvarstår är lite lösa saker – så som dipsställning, förvaring och lite boxar – ni vet crossfit inspirerade.

Veckans Nay

Vart tar tiden vägen?! Veckans Nay blir att tiden inte räcker till just nu, varse på jobbet eller hemma. Mässor, projekt, konferenser och events som ska förberedas. Allting som man önskade var klart in i detalj men som blir hängande allt för länge och inte alls är sådär fixat som jag hade önskat. Så imorgon är det bara på’t igen.

Känns som ledigheten varit härlig och tagit bort lite av stressen med allting som ska göras hemma. Men nu känns det ganska stress dämpande att gå tillbaka till jobbet. Efter allt skruvande kommer det kännas som vila att sätta sig på kontoret!

I övrig rätt intressant det där med stress. Daniel blir inte alls stressad av alla våra projekt. Men jag tycker ändå det blir rätt mentalt påfrestande med alla beslut som ska tas hela tiden. Så tills nästa helg blir det nu lite rast i det här med hus-beslut och återgår istället till att ta marknadsbeslut, lugnast så!

 

Och förresten – vad hände med vädret? Är det det här som kallas Aprilväder?

Aprilväder

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.