Veckans Yey och veckans Nay – midsommar och rött ben

25 juni, 2017

När jag skriver det här ser jag helt och hållet fram emot nästa vecka. Som blir en hel vecka med sol, stränder och surf om allting går enligt plan.

Men låt oss vara tacksamma för veckan som varit först. För visst är det ändå lätt att alltid se framåt! Vi borde ta mer tid att reflektera över allt vi faktiskt gör och vara nöjda över det med.

Veckans Yey – Midsommar

Regniga höstar och mörka vinternätter får ofta representera Sverige. Men äkta svensk sommar är faktiskt svårt att slå! Och midsommar är liksom svensk sommar komprimerat till en dag.

Som ni kanske läste innan, var jag i sommarstugan och firade med släkten. Som alla andra år. 


Till största delen uppehåll och ja, midsommarväder som det brukar vara! Mycket trevlig dag med släkten, tipspromenad, jordgubbar, nubbe och en löptur. Bra blandning helt enkelt.

Hur var din midsommar? Var den klassisk eller struntade du i alla traditioner?

Veckans Nay – rött ben

Ja ska man klaga över något den här veckan så får det väl vara det mystiskt stora röda märket som dök upp från ingenstans P midsommar.

Jag vet inte när jag fick det, av vad eller vad man ska göra åt det.

Är ju allergisk så diverse konstiga eksem har ju dykt upp tidigare. Men brukar ju liksom gå bort snabbt, alternativt ha en vettig anledning. Tills motsatsen är bevisad chansar jag på Nässelutslag och hoppas på att sol och saltvatten gör susen!


Mysigt va?

4

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.