Veckans Yey och Nästa Hey – genuina möten och lugn

1 oktober, 2018

Veckans Yey – Genuina möten

Som kontorsnisse fylls livet av många möten. Många ovanligt långa och ovanligt sega och tyvärr ofta onödigt onödiga. Men ibland, mellan ytliga avstämningar och inspirerande floskler dyker det upp ett och annat som sätter spår.

Temat på bloggen den här veckan verkar ju vara känslor. Och tydligen hamnar även det på veckans Yey.

Just nu befinner jag mig i London på konferens. Den första med ledningsgruppen och lite andra folk på Geobear. Ska jag vara ärlig var det väl inte precis det jag längtade efter, efter en stressig start på hösten. Men, ibland är det så.

Som vanligt kändes det dock bättre så fort jag kommit hit. Tänkte att det kan nog bli intressant. Gårdagens konferensdagar var den intressantaste någonsin. Tuff. Men förhoppningsvis givande. Geobear hymlar inte med att vi vill växa. Men i en sådan satsning blir det också växtvärk ibland. Igår pratade vi strategier och främst tankesätt kring tillväxt. Vi lyfte bra saker, och vi lyfta sånt som skavde. Sessionen skulle egentligen varit slut innan lunch, men vi fastnade kände att det fanns med. Efter lunch tog vi tag igen och kom djupt, djupt. Kändes som parterapi (inte för att jag någonsin varit på någon sådan, men som jag tänker mig att en sådan känns). Och det kom tårar och personliga berättelser. Till och med jag fick tårar i ögonen, och det mina vänner händer inte ofta o professionella sammanhang.

Vad som händer sen återstår att se. Men att man med rätt person som guidar samtalet kan få så djupa diskussioner, trots att vi var 25 personer. Det är häftigt!

Genuina möten, det får helt enkelt vara veckans Yey.

Nästa Hey – komma hem till kärleken

Att vara borta är nog ändå det bästa sättet att tycka om någon. Det är när man är borta och verkligen saknar det man annats jämnt har, som man värdesätter kärleken på ett annat sätt.

Eftersom hela den här veckan varit en känslosmörja, kan jag väl lika gärna fortsätta. Så kan vi gå tillbaka till träning och mat nästa vecka.

Jag ser verkligen fram emot att komma hem och krypa ner i sängen och mysa in mig imorgon. Att sova själv har sina fördelar, men jag kommer alltid föredra att sova bredvid Daniel. Det får jag göra imorgon igen. Det ser jag fram emot.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.