Veckans Yey och Nästa Hey – att vara tacksam och halvmarathon

9 september, 2018

Veckans Yey – att vara tacksam

Den här veckan har varit fortsatt kaotisk. Mycket jobb och diskussioner som jag inte är van vid. Troligen väldigt utvecklande. Men också väldigt påfrestande.

Långa arbetsdagar och lite träning. Inte alls den kombo som fungerar bäst för mig. Träningen har verkligen blivit en ventil för mig. Så förvånande med tanke på hur jag levde för inte allt för många år sedan.

Däremot har jag verkligen försökt att köra den klassiska ”tre saker jag är tacksam för” varje kväll innan jag gått och lagt mig. Det ger en verkligen perspektiv på livet! För oftast är det ytterst små saker som stressar oss. Som sett från ett helikopterperspektiv eller ett ”vad gör det om 100 år” – perspektiv är rätt löjliga att hets upp sig över. Kanske är det att jag närmar mig 30-strecket med jättesteg – men familjen börjar kännas som det viktigaste. Den som faktiskt kommer finnas kvar oavsett. Vänner, familj och relationer det är det vi minns när vi blir gamla har jag en känsla av. Jobb, visst är det en viktig del i våra liv. Men det kommer förändras under livets gång. Än mer nu för tiden, när det faktiskt är okej att inte få guldklocka på första arbetet.

Lite kaffe kan också hjälpa!

Hörrni, ta ett djupt andetag, njut av den härliga luften, fundera på vilka saker som gör dig lycklig! De finns alltid där – små och stora i vardagen!

Nästa Hey – halvmarathon

Så skönt att jag hann med löpning i går. Nästan 1,5 mil var av hälften i skymning eller mörker. Utan lampa, men med reflexväst. Välbehövliga kilometer inför nästa helgs halvmara i Stockholm. Den här veckan får det bli mest underhållskilometer och laddning inför helgen.

Jag ser fram emot helgen. Jag ser fram emot folkfest och jag tror nog att jag ska springa utan musik i öronen. För att lyssna på folkfesten. Det är ett steg framåt för mig. För att springa utan musik i öronen har varit otänkbart länge. Men nu har jag hittat ett tempo som funkar, som jag hoppas kunna hålla och ändå njuta av dryga två mil löpning. Jag ser fram emot att ladda batterierna i löpardojor på Stockholmsgator på lördag! Syns vi där?

0

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply pilla 10 september, 2018 at 08:27

  Lycka till på lördag! ska också springa (såklart) så hoppas vi ses! Föredrar lopp utan musik. Så mycket härligare.

  • Reply Julia 11 september, 2018 at 23:10

   Ja! Lycka till! Håller tummarna för fint väder :)

 • Reply Jessica Ståhl 11 september, 2018 at 12:46

  Hej Julia! Jag gillar din blogg starkt och undrar om du skulle vilja starta ett litet samarbete med mig? Här gärna av dig på mail om det låter intressant!

  Ha en fin dag så hörs vi!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.