Vårtecken – Tussilago

23 mars, 2017

Idag såg jag första riktiga vårtecknet – tussilago!

Vårtecken - Tussilago

Efter en intensiv dag på jobbet. Som alla dagar verkar bli just nu! Så gav jag mig ut på en välbehövlig skogspromenad. Hade egentligen tänkt komma iväg tidigt från kontoret, men saker tycktes liksom hopa ihop sig och klockan hann bli rätt mycket innan jag kommit ut i spåret. Men det gjorde inte så mycket. Skogen är vacker i solnedgången!

Vårtecken - skog

Efter att ha legat still i flera dagar förra veckan och den enda motionen den här veckan har bestått av vardagsmotion så var det skönt att köra en power walk i skogen och dra upp pulsen lite.

Vårtecken - skogspromenad

Det var ju inte direkt något thaipass (ååh så där länge sen igen nu…) men det var någon form av motion. Och fåglarna kvittrade och tussilagon hade slagit ut. Folks – de är faktiskt vår nu. Och nej, jag kommer inte ta av mig mössan än. Varför skulle jag? Det är ju skönt ju!

Vårtecken - solnedgång

Sen gick solen ned mer och jag hade tagit mig runt mina 5 kilometer, var av en bra bit med öppen jacka – äkta vårstil! Hörde ni fåglarna idag – mysigt! Tussilago, fåglar och lite värme – äkta vårtecken!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.