Uteserveringspremiär

5 maj, 2016

Nu jädrar går det snabbt! Från kallt, till vår till uteserveringspremiär på ett litet kick. Idag  var våren i Stockholm fullkomligt underbar. (Tackar min pollenallergimedicin för att jag kunnat njuta av den!)

Hade tagit ledigt under onsdagen och  började morgonen med att fara in till stan för att besöka Hearing och snacka mer hörsel. Hon konstaterade samma sak som innan. Att jag hör dåligt och att jag borde ge hörapparat en chans. (72år typ… I know!) Så jag valde färg (blev diskret silvrigt) och den minsta de hade. Skulle ha avgjutningar i örat, så det ordnades. Tänk er först en skummadrass i örat och sedan vispgrädde som stelnar. Lät intressant när hon sprutade in vätskan som skulle stelna i örat. Men det gick bra, ”bubblade” bara lite. Åter dit den 25e för att pröva ut hörapparater. Well vi får se hur de kommer användas.

Efter hörseltestet så fick jag plötslig kaffebrist och gick till närmaste Espresso House och införskaffade en latte som jag drack vid ett bord tillsammans med en Elle-tidning. Bra avslutning på förmiddagen.

Sen gav jag mig iväg mot roslagsbanan ingen och slog mig ner i humlegården en stund och njöt av vädret. Så härligt!Humlegården

Camilla hade halvdag på jobbet så vid 13 mötes vi upp för en härlig lunch i Vaxholm! Det blev favoriten Ceasarsallad och uteserveringspremiär! Det är något speciellt med uteserveringspremiär – det definitiva beskedet på att sommaren är på intåg!

På det hela en mycket lyckad dag! Så skönt med sommar i luften – hoppas bara att det inte innebär en ”dålig sommar”!

Uteserveringspremiär Vaxholm

Uteserveringspremiär Ceasarsallad

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.