Upplandsväsby och Palma

3 oktober, 2015

Kontrasterna idag! Vaknade upp av att Daniel åkte hemifrån vid 07.30. Gick själv upp vid 08.45 och var fortfarande mätt ifrån igårkväll. Drack ett glas vatten och käkade ett plommon och drog på mig skinstället. MCn behövde rastas, kanske sista gången för säsongen, och nödvändigt för att inte batterierna ska dra ut. Körde ut mot Hagby och sedan vidare mot Täby golfklubb – aldrig kört den vägen förut men var en perfekt mc väg, riktigt smal och snirklig och genom skog och förbi några gårdar. Lite kallt om händerna, men en härlig hösttur. Blev en fem mil totalt via upplandsväsby och en perfekt start på lördagsmorgonen.

Sen blev det hem till bananpannkakor och keso blandar med hallon och en kopp nybryggt kaffe. Samt så klart lite packning. För idag bar det ju av till Palma.

Mamma och pappa, som agerade taxi, dök upp vid 12 snåret, fick lite mera kaffe och några knäckflarn. Sen åkte vi till Arlanda och pappa lämnade av oss på terminal 5. Efter en smidig incheckning vandrade vi runt lite och tittade i affärerna på terminalen (sådant som man aldrig har tid, eller ro till, när man åker med jobbet). Mamma inhandlade en bok, jag inhandlade en flaska Loka hallon-lakritsskalle (så god, in case you’ve missed it!) och en supergod läkerol(bild kommer) – rekommenderas.

Efter det blev det Ceasarsallad och efter lite förseningar avgång vid 16.30 (skulle åkte 15.50).

Vid 20 landade vi på PIM – Palma de Mallorca och tog en taxi till hotellet – Isla Mallorca. Checkade in och packade upp grejerna på rummet.

Sen bar det av ut för att hitta lite kvällsmat. Hittade en restaurang som hette Cappucino, jättemysig och precis vid vattnet. Jag beställde en hamburgare, och fick två, mamma fick en riktigt bra fish n’ chips. Drack varsin öl och njöt av början på semestern. Sen blev det lite promenad och nu dags för läggdags. Upptäcksfärd i Palma imorgon!image image image image image imageet av ut för att hitta lite kvällsmat. Hittade en restaurang som hette Cappucino, jättemysig och precis vid vattnet. Jag beställde en hamburgare, och fick två, mamma fick en riktigt bra fish n’ chips. Drack varsin öl och njöt av början på semestern. Sen blev det lite promenad och nu dags för läggdags. Upptäcksfärd i Palma imorgon!

Bilderna vill inte vara med på hotellets wi-fi, men lyckades komma runt det lite – men ni får tyvärr leva med bilderna på slutet…

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.