Två pass och BBQ

8 juli, 2016

Idag var det MMA Academys motsvarighet till vilodag, nämligen bara två pass. 

Förmiddagen började med ett pass med Sanny Dahlbeck. Fortfarande mycket fokus på grundad stans. Och till skillnad från alla andra instruktioner, mycket mindre fokus på rotation utan snarare tänka fram-och-tillbaka. Helt klar en stil som jag tror skulle passa mig bra. I alla fall till stor del.

Sen var det bad, lunch (alltså vit fisk, så meningslöst) och häng innan det var dags för eftermiddagens pass med Madeleine Vall. Uppvärmningen var burpees varje gång order ”Roxanne” sjöngs i låten med samma namn, alltså några stycken burpees! Annars bestod dagens pass av low-kicks och boxning, helt klar ett pass precis i min smak. Så bra att öva teknik på sådant som man gör ofta men som man kanske inte alltid gör optimalt. Low-kicks är verkligen en favorit i min arsenal och lätt sparring med bara boxning och low-kicks var riktigt bra träning för att få in lite bättre teknik. Riktigt skoj pass.


Sen bad och en efterlängtad BBQ i solen med Combat gänget.


Solnedgång åtnjöts från berget – sommaridyll!Och kvällen avslutade sedan med kvällsfika och Spyfall med gänget (spionlek/spel som var riktigt skoj!) 

Måste bara bjuda på den här Faceswapen från dagen också – den är såå creepy!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.