Tjejhäng och grillat

26 augusti, 2015

Idag blev det tjejhäng med Camilla – mycket trevligt. Hade lovat att bjuda över Camilla och grilla en bra stund men blev ju aldrig av – men nu blev det det! Vid 17 kom hon över och då promenerade vi till Täby C för att införskaffa lite saker att grilla. Biff med mangosalsa stod på menyn och fruktsallad till efterrätt! 

Marinaden till biffen innehöll massa spiskummin och var riktigt god – men resten av kryddorna kändes inte så meningsfulla då de typ försvann. Kändes dessutom som jag hackade grönsaker till salsan i en evighet – blev ju aldrig klar. Men gott blev det! Köttet var dock lite segt, även om det var biff. Entrecoté var typ 10kr dyrare och det blir det lätt nästa gång i stället – biff är svårt tycker jag, blir så lätt så torrt och tråkigt. Receptet hittar ni i vare fall här.

Camilla hade även tagit med ett ”surprise” vin – sommarens sista rosé kanske? Mycket trevligt!

  
Vi slängde även in lite champinjoner på spetten och färskpotatis och morötter i ugnen.

  
Trevligt sällskap! Sen blev det tjejsnack i soffan – inkluderande både thaiboxning och kläder. Sen langade vi fram fruktsalladen som tyvärr inte hamnade på bild men innehöll melon,apelsin,gulkiwi,passionsfrukt och granatäpple lyxade dessutom till det med vaniljkvarg på toppen! Och lite kaffe till.

Dagen på jobbet var i övrigt bra – fick en del uträttat på min långa to-do-lista och i alla fall ett projekt mer eller mindre överlämnat! 

Träningen kom lite i kläm då den inte hans med innan Camilla kom – så gå till Täby Centrum och tillbaka med ryggsäck fick bli dagens motion.  Vandringen i helgen får  täcka upp för en missad dag på gymmet.

Over and out!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.