Stinky förgyller min kväll och långpromenad

1 maj, 2015

Dagen efter Valborg, sovmorgon då jag inte gick och la mig förens 03.30, dock var det inte tack var grymt festade utan en trevlig middag med vänner och sambo, en eld och sen en iPad och bloggstatistik som jag fastnade i. Så skönt med lång sovmorgon. Sen blev det upp och lite mer bananpannkakor. Efter det fortsatte jag med boken i soffan!  

  
 Vid halv fyra kände jag att det var dags att göra något annat så passade på att gå ut på en långpromenad. Vädret var ju ingen höjdare, men lite regn innebär mindre pollen och jag var glad. Så med utgångspunkt i gårdagens promenad begav jag mig med poddar i öronen ( han med några stycken) ut på en långpromenad utmed vattnet. 2timmar och 1,1 mil blev det. Härligt med frisk luft och inspiration i öronen. Både fitnesspodden och framgångspodden och PT-podden hans med. Sista PT-podden med någon gladiator var dock too much försökte en bra stund men efter nästa en timme med pratande om allt och det var typ en timme kvar och de inte kon fram till något så gav jag upp – i övrigt var de poddarna bra!

  
Nu förgyller jag kvällen med nybryggt espressokaffe (american coffee) i Stinkymuggen! Har precis käkat grillade hamburgare (inget bröd) med potatis och tzatsiki (lärde Daniel!) Nu blir det mer läsa och kanske en film!  

  

 Stinky kaffe  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.