Städade undan julen

16 januari, 2019

I år, även om det såklart var lite vemodigt, så kände jag mig ganska färdig med julen när tjugondedagknut kom runt hörnet.

Granen, den var definitivt klar med julen.

Man fick andas försiktigt runt den sista veckorna. Den hade en tuff jul. Men krigade på, men började till slut självmant slänga av sig kulorna.

Vad mycket plats det blev hemma när julen städades ut. Alla småpynt som ”värmt” och granen som tagit stor plats i vardagsrummet. Ganska kalt blev det. Men den mysiga ytterbelysningen och julblomman inne, den fick vara kvar. Än är det inte ljust så länge. Även om ljuset så smått börjar komma tillbaka. Hur skönt är inte det?!

I vardagen har julen också städats ut. 30-days of Yoga pågår, som en slags påminnelse om en lugn jul, men i övrigt har Jujutsun kört igång, och igår körde jag CSS-test inför helgens simläger. (Ni som följer mig på Instagram hörde min rant i stories igårkväll över idiotiska gubbar.) Appropå idiotiska gubbar. Se Schyffets stand-up show ”var inte rädda” som finns på SVT-play. Där har ni svaret till varför gubbar är som gubbar är!

Over and out!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.