Sparring och förstora byxor

17 maj, 2015

Idag är det söndag – alltså sparringdag! Gick upp vid 10 och njöt av den sista sovmorgonen på en stund, hade dock gärna sovit längre – som alltid! Hoppade ju över fredagsfysen i fredags då jag inte kände mig helt ”fit for fight” så idag när det verkligen var ”fight” så var det lite tungt. Kroppen känns inte helt i form, om det är trötthet, jobbstress, någon bakterier eller något annat är oklart – dock gick dagens pass hyfsat okej fast det var sjukt tungt, så något större fel lär det inte vara. Körde 3min ronder i sparringen, brukar oftast köra 2 – 1minut till känns!  Sen tränade vi även lite armbågar, kul men inte så meningsfullt när man ändå aldrig får använda de i sparring. (Vilket ju är bra för det skulle göra ont!) Sen blev det hem – hitta någon form av energi i Swebars mintchoklad proteinbar (tycker de är bäst, ”svenska” (vad nu innebär idag) och godare än de flesta andra och så klart inga nötter! Nyttiga varianten av after eight som jag hade cravings för i gårkväll!) sen gjorde jag proteinpannkakor och hemgjord vaniljkvarg till och de sista av helgens inköpta jordgubbar – mums tyckte både jag och Daniel. Sen blev det en runda till Täby centrum, behövde fixa tråkiga grejer så som nässprej för allergin, huvudvärkstabletter (min nacke strejkar igen – efter massagen komiskt nog, men tror bara det är ett sammanträffande), raklödder och sen lite roligare saker. Två nya böcker Weekendvandra kring Stockholm (vilket visade sig vara ganska bra bit runt – Eskilstuna, Västerås, Enköping, Norrtälje etc.) där man kan vandra över en weekend och dessutom bo på hotell/vandrarhem etc längs vägen – precis i min smak. Köpte även en ”vandra roslagsleden” som är mer lokalt och börjar från Danderyd. Jag och Daniel har lite vandringsprojekt och jag vill börja lugnt (tälta är ju läskigt ju – ingen dusch, ingen toa – blä, men jag gissar att man kommer över det!). Jag fick också köpa ett par nya chinos – misstänkte att de jag hade hemma skulle vara stora och Oj vad stora de hade blivit! Ska ju till Frankrike i veckan och misstänker att det är varmare så behövde några nu – så blev ett par från HM i ljusbeige/ljusljusgrå prövade även ett par på Gina men de var skumma – Highwater men oklart hur de skulle sitta, 38 var liksom stora imidjan så långa att de såg förkorta ut (eftersom det var Highwater) men ändå tajta i benen så tror 36 hade varit för smått (hallå jag kan ju inte ha 36 det är liksom Fel storlek för mig!) så misstänkte att modellen var ute och cyklade och letade vidare och hittade ett par i 38 på HM som passade. Från 42 till 38 sen februari får man väl säga är okej! Men ska avvakta ett tag med att inhandla ny garderob men nu behövde jag ett par byxor Asap så då fick de ju bli i ”rätt storlek” återstår att se vart jag landar. Förhoppningsvis med fortsatt träning och lite slappare mathållning än nu men ändå nyttig borde jag kunna stanna på 38 och bygga lite ner muskler :)

Till middag blev det nudelsoppa (god men kanske inte så vacker på bild ;) Fördelen är att det blir sjukt mycket mat och räcker till matlådor!

   

Passade på att avnjuta en sådan här till mellanmål också när det ändå var sparringdag, mums:

   

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.