Sharepointmöte och indiskmat

6 maj, 2015

Idag har det varit fullt upp, som varje dag den här veckan verkar det som! Började morgonen med snabb check av mailen, morgonmöte och sen ett marknadsmöte för att spåna på hur Certex marknadsföring ska utvecklas på sikt. Spännande och troligen inte helt billigt. Vi får se hur vi går vidare. Känns som det är en hel del saker som behöver landa först – men så känns det alltid så också.. Oavsett, efter mötet blev det lite mer mail, Erik visade mig hur man arbetade med ett XML-schema och sen fick jag leka lite excel för att få till det. Resulterade i en bra hög emailadresser som vi kan använda i kundundersökningen! Efter det blev det lunch, asiatisk lax från matlådan och några förklaringar till mitt fina blåa öga ;) ser faktiskt inte så farligt ut, bara lite på sidan men det syns  ;) Läppen verkar ha gett sig under dagen och är inte svullen längre, annars var det ju ett billigt sätt att få ”putiga läppar” ;) den blå färgen kanske är baksidan av kostnadsaspekten dock… Sen blev det lite mer to dos från mailen och började skicka ett mail om kundundersökningen till säljarna. Efter det sharepoint möte med William – gez vad mycket olika funktioner det finns! Sharepoint är vår nya intranet lösning och det kan nog bli bra, men rensningen och flytten över till sharepoint kräver en hel del jobb och tid. Tid som jag starkt börjar undra var jag ska ta ifrån? Men det brukar ju lösa sig, jag har ju hela helgen på mig, eller hur var det nu?

Lyckades i alla fall ta mig iväg från jobbet precis innan 17, vilket var senare än tänkt men helt okej. Hem slänga i mig lite kvarg och sen begav oss jag och Daniel till Mörtsjön för att gå en promenad. Blev sjöslingan (tror jag den hette) 6km i skogen, bredvid sjön (som man inte såg) och  förbi en liten sjö. Jättefin promenad som tog 1,5h eftersom barnet Daniel ville stanna och titta på allt möjligt och det dessutom var rötter överallt så det gällde att ha tungan rätt i munnen!

 
   Med tanke på att jag tog bilen till jobbet i morse för att det regnade något så kopiöst så måste jag säga att vädret blev fantastiskt. Denna nya skogspromenadsgrej ger så mycket till humöret, sol,ljus frisk luft, lite pollen och det känns som man gör något med eftermiddagen/kvällen. Sen hade vi faktiskt andra planer. Nämligen att inviga den relativt nya indiska restaurangen i Roslags Näsby, Spice Zone – mycket bra betyg! Vi körde sizzling  mixer chicken med ris – vilket är tandoorikyckling och någon vitlökskyckling på ett rykande järnfat och sen med sås och ris till. Inte alls lika grytigt som indiskt kan vara och som alla jag känner har lite svårt för. Sen blev det vitlöks naan till också. Supergott! Och lyxig avslutning på onsdagen och promenaden gjorde att tom kaloriintaget för dagen mer eller mindre gick ihop! Mycket gott – kan rekommenderas!

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.