Säljkonferens i Varberg del 1

8 juni, 2016

Lång dag idag, taxin hämtade mig hemma 05.30 för transport till Arlanda. Men det gick smidigt så jag var där redan vid 06.00 och flyget gick inte förrens klockan 07.00 (boarding 06.40) så det blev kaffe och macka (en av många idag) på Johan & Nyström.

kaffe och macka johan & nyström
Väl i Göteborg blev det hyrbil (som tjej fick jag så klart den lilla – men okej fine) och sedan körde vi till Varberg. Trevliga diskussioner i bilen hela vägen om jobb och om resor.

Väl framme blev det mera macka och kaffe. Och sedan var det dags för min marknadspresentation. Det gick bra, och fick en del input men framför allt väldigt lite gnäll. Det rör sig åt rätt håll! Tiden på planet till Gbg att förbereda var gynnsam och kände att jag hade fått koll på huvudbudskapen jag ville framföra med varje slide.

Sen blev det trevlig lunch på Varbergskusthotells restaurang, där vi har konferensen. Eftermiddagen var mer presentationer, coachning, visioner och säljverktyg. Verkligen en bra dag rent innehållsmässigt! Eftermiddagsfikat hade morotsstavar och gurkstavar tillsammans med kaffe och lite andra mer onyttiga varianter. Samt torkade plommon och aprikoser i en skål. Älskar att det inte bara var rent godis till eftermiddagsfika.

Trots det kände jag att det var dags att röra på sig efter många timmar på plan, i bil och framför ett bord. Så det blev 7km löpning längs Varbergs fin kust.Och efter det årets första dopp i Apelviken.  Kändes varmt med handen vid lunch men burr det var riktigt friskt!

Sen blev det middag med grabbarna, laxtartar, biff och rabarberglass.


Nu sova och hoppas att inte vara för trött imorgon efter några glas vitt vin och min nya favvodrinl whiskeysour. Balans säger de – träning Och god mat!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.