Romantisk alla hjärtans dag och att bli motbevisad

16 februari, 2017

Ungefär när jag skrev meningen här om dagen att jag tyckte Daniel och presenter gick sådär ihop. Ungefär då tänkte jag att det här kommer jag säkert få äta upp. Och även fast alla hjärtans dag inte bestod i ett regn av paket, så lyckades han ändå höja ribban för romantiskt ett antal steg över vad han tidigare lyckats prestera.

När till och med mina kompisar refererar till honom och säger till sina pojkvänner att ”du borde göra mer som Daniel” då vet man att han lyckats. Så vad hittade han på då?

Jo jag misstänkte egentligen redan på måndagkväll att han funderade på något när han fick mig att lova – träning, mat, mys på tisdag okej?! -Jo, jo absolut. Planering är liksom en av de andra sakerna som inte ligger längst upp på min bättre hälfts prioritetslista. Så jag misstänkte att han hade någon plan.

Så sagt och gjort, vi åkte hem i tisdags. Jag rullade ut mattan och betade av Sworkitpasset som jag skrev om här om dagen. Och Daniel tränade på övervåningen. Så efter att träningen var klar och jag gnällt lite på honom om att han helt plötsligt städat bort min iPad-laddare (sorry för det!) så gick jag upp på övervåningen lite gnälligt för att hämta den. Och borta var nattduksbordet? What?

Daneil sa att – jag behövde det! Okej sa jag – till vadå? Och han tar med mig till badrummet där han dimrat lamporna, tappat upp ett varmt bad med vaniljbadsalt, tagit fram en flaska champagne och ställt upp på bordet bredvid badkaret. -Bada du så fixar jag käk! 

Jag blev så glad! Det var grymt skönt att bada efter en stressig vecka i vetskap om att någon annan fixade maten.

Romantisk alla hjärtans dag och att bli motbevisad

Efter att ha myst i badkaret en bra stund gick jag upp och möttes av en god doft av mat. Daniel hade ordnat hemlagad pizza (ja i alla fall så gott som) och det får ses som ett riktigt ansträngning för honom. Det var supergott och han hade gjort pizzan med riven mozzarellaost istället för vanlig. Det käkade vi första gången på Tobago, och det blir ju så mycket godare än vanlig pizza. Kan verkligen rekommenderas.

Så det blev en mycket trevlig alla hjärtans dag, där jag väl var den som drog minst strå till stacken. Får väl kompensera nästa år kanske?!

Så hur blev er alla hjärtans dag? Hängde ni på gymmet eller käkade lyxiga efterrätter? Eller båda två kanske?

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.