Rödfärgsmaran

27 juli, 2017

Den här veckan har fokuset legat på bästa resultat i Rödfärgsmaran! Det går väl hyfsat. Mjukstartade i Söndags, och spurtade nu under dagen med ett riktigt långpass i högfart.

Jag babblar så klart om husmålningen. Första semesterveckans to-do och ett träningspass i sig. Upp tidigt (idag klockan 06.00 för att hämta skylift!) och sen ut på fasaden. Efter en strulande skylift så hann vi inte riktigt klart med all rödfärg idag. Men nästan så. Är högst upp på ena gaveln kvar. Men endast det.

Målning pågår

Sen är det däremot mycket vitt kvar. Men Johannah, jag och pappa har gjort en riktig insatts i tvättandet av de vita delarna av fasaden. Så nu är det bara målningen som kvarstår. Målet är fortfarande att hinna klart med allting den här veckan. Vore ju så himla skönt!

Så resten av träningen har liksom legat lite på is. Förutom Yogan. 30 days of yoga kvarstår och det var dags för 11:e passet idag! Rullar på fint, även om det är lite kämpigt nu på kvällarna med allt målande under dagarna. Jag är inte van att flänga runt och stå upp hela dagarna, som den kontorsråtta jag är!

Målning pågår

På ett sätt känns det ju supertråkigt att lägga en vecka av semestern på att måla huset. Men å andra sidan så är det rätt skön avslappning första veckan. Visst det är ganska fysiskt krävande. Inte pulsmässigt, men man är ändå igång hela tiden. Däremot så är det inte så mentalt krävande. Annat än möjligtvis tristessen. Så jag tror det är en perfekt nedvarvning för att kunna njuta av en lat vecka nästa vecka. Och veckan efter det. Ska bli riktigt härligt. Ser fram emot att mysa ned mig med några fina böcker – i pappersformat och bara vara. En stund i alla fall. Sen är jag säkert rastlös och behöver göra något ändå! ’

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.