Pulled chicken och Marianne-möte

26 mars, 2015

Spännande kväll, var på första möter med Marianne – en del av styrelsebalans. Vi var på holmgrenhanssons advokatbyrå och lyssnade till Carina. Driven människa! Imponerande! Ännu lite mer inspiration till att sträva framåt. Jag ska bli riktigt grym på marknadsföring och jag tänker passa på att lära mig en hel del av att sitta i en ledningsgrupp. Och jag hoppas kunna driva upp marknadsavdelningen så att vi kan vara 2 personer och verkligen producera innehåll, material och strategier.

Sen blev det hem till sjuklingen och jag passade på att laga lite pulled chicken – inte för att jag skulle äta den nu, utan för att den helt enkelt var tinad och det var min plan. Ser inte mycket ut för världen, snarare tvärt om. Men tillsammans med ett tortillabröd eller pitabröd och tacostillbehör så sitter den riktigt fint. Och så är det så enkelt att göra! Tack för tipset Tasty Health! Supersmidigt!

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.