Promenad och picknick i Trollskogen

13 juli, 2016

Det var inte helt fel att sova till 12 idag efter att ha gått och lagt oss närmare 4 inatt/imorse. Vi hade massa saker att göra med huset så kom inte iväg förens vid åtta snåret hemifrån och skulle sen hämta lite nycklar och behövde lite käk längs vägen. McDonalds chicken Big Mac var verkligen ingen höjdare smakade typ bara vitt mjöl. Gillade verkligen Donken förut men nu tycker jag det är smaklöst, flottigt och blir alltid besviken. Och vill man äta något nyttigare finns det liksom inga bra alternativ. Kycklingburgaren var ett försök, men den visade sig vara friterad och mer ihopbankade köttrester än kyckling. Men mätt blev jag ju i alla fall!

Nåja,idag blev det promenad i Trollskogen (det, Borgholm,Böda och cykling är tradition). Vädret verkar ha varit rätt dåligt i hela Sverige men inte på Öland. Promenad och picknick i trollskogen och vi fick se lite kor bada och inspekterade en tjur på nära håll.Det visade sig också imorse att kaffet var slut hemma, så jag var mycket nöjd när jag lyckades införskaffa en kopp vid naturrummet i trollskogen. (Som för övrigt håller på att byggas ut för tillfället och ska vara riktigt fint till 2018!) 

Sen passade vi på att gå en liten sväng på Böda. Spana på Svenssons och kolla in årets påhitt. Det blev en snabbvisit innan vi åkte hemåt igen.

Väl hemma blev det lite träning. Maghjul, situps, jägarvila, statisk armhävningsposition och rygglyft. Samtidigt som vi försökte få fart på värmepumpen och varmvattnet så vi skulle kunna duscha (jag har genomfört två riktigt kalla duschar idag, ser fram emot att tvätta håret i varmt vatten imorgon!). Sen bar det ut på promenad till Löttorp och en helkväll på Kalk.

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.