Nu drar jag till Åre!

11 januari, 2017

Äntligen är det dags, Åre med Influencers of Sweden! Suttit fast i väderleksrapporter idag. Varför är del alltid snöstorm eller teknikstrul när jag ska åka tåg? Det är inte meningen att jag ska använda mig av tågtransport.

Men tåget gick trots snöstorm i Malmö därifrån strax efter 16 idag och har tills nu hållt tiden. Däremot kapsejsade hela Stockholm C vid 18 tiden då stormen tagit sig uppåt. Flen/Gnesta hade ”omfattande signalfel” och Aftonbladet skrev om tågkaos. Men – ta i trä, verkar det vara löst nu och Snälltåget rullar mot Stockholm.

Själv håller jag på och rullar mot stationen.


Arbetsdagen 07.45 till 21.15 innan avfärd mot centralen kändes lång till att börja med. När sedan strömmen gick klockan 14 och beräknades komma tillbaka klockan 18 kändes det lite nerslaget.

Men jag svarade på mail på laptopen så gott jag kunde. När jag var klar med det och det fortfarande var mörkt passade jag på att ta en promenad. Lagom när jag gått min vanliga lunchrunda och kom tillbaka mot Certex tändes hela kvarteret upp. Jippi. Så det blev micro-mat och jobb resten av eftermiddagen och kvällen!

Trodde det skulle kännas segare än vad det var. Just nu är jag mest glad om jag kommer iväg som jag ska! :)

Hoppas på det här när jag vaknar i Åre imorgon bitti!

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.