Nästa resa – hur är Berlin?

13 oktober, 2016

Hej mina vänner!

Oo näästa vän finns under någonting…hmmm… grööönt.  (Någon lika gammal som jag kanske kan hör gubben i Petsson och findusspelet prata – det går alltså ut på att leta rätt på små gubbar som gömt sig). Anyhow. Det var inte alls vad jag skulle skriva om idag!

Berlin – det var vad jag skulle skriva om. Den där staden som ”alla” mina vänner tycks prata om. Oavsett om det kommer till ”bästa staden att festa i på en tisdag” via ”Tyskland i mitt hjärta” till ”Ölfestivalen” så verkar alla tycka att staden är charmig på sitt eget vis. Påväg hem från Japan såg jag även ett gammalt När och Fjärran program där lite modebloggare var i Berlin. Det verkar verkligen finnas något för alla och jag börjar tycka det är dags att åka dit.

Jag och min kära mor tog ju en tripp till Palma förra året. Sol, bad och trevligt sällskap i några dagar (blev nog en hel vecka förresten) det var inte ett helt fel sätt att slippa undan från hösten ett tag. I år har jag av förståeliga anledningar inte lika mycket semester att plocka ut och därför vore en weekend trevlig. Allra helst hade jag väl gärna sett lite sol och fint väder också. Men det och en weekend i slutet av November när man bor i Sverige är en svår kombination. Så det lutar åt Berlin… kanske.

Så till den stora frågan – hur är Berlin? Är det så trevligt som alla säger? Vad ska man se? Vart ska man käka och dricka Appletinies?

 

the berliner dome in germany by night

Berlin by Night

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.