När man tröttnar på torra mackor – Pontus in the air

13 november, 2018

Jag har många gånger funderat på att käka på Pontus in the air på Arlanda, men det har liksom inte blivit av. Igår var jag tidig till flygplatsen och ville har riktigt mat och dessutom möjlighet att jobba lite innan det var dags att ta flyget till Helsingfors.

Så jag tog trappan upp till Pontus in the Air, i terminal 5. Till lunch blev det en väldigt god vildskavspytt med potatispuré och champinjoner. So far so good. Kaffet, som jag beställde extra och serverades i en liten söt metallkanna (ni vet de där!), var inte så exklusivt som det utgav sig för att vara. Både kallt och uppenbart från en kaffepump någonstans. Hade kunna klagat, men orkade inte. Men ljummet kaffe är dåligt – kallt kaffe borde man inte lyckas servera på ett ställe som har en vinkyl större än vårt sovrum. Men maten var god! Så jag kan absolut komma igen – alla kan ha otur. Men nästa gång undviker jag nog 37 kronor för kallt kaffe och 37 kronor för bubbelvatten.

Och sen tycker jag det är svårt det där med dricks på lunchen. Det var ju jättebra service (förutom då kaffet!) men samtidigt det var ju en 200kr lunch med vatten och kaffe. Ska man ens dricksa en ”vanlig lunch”?

Vad tycker du?

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.