Mynta thé och kompensationssömn

3 augusti, 2015

Det blev sent igår. Inte hemma i Stockholm förrens 01.30. Så skönt att få mysa in sig bredvid Daniel som sov när jag kom hem. Idag firar vi tre år tillsammans. Vad fort det gått! Och vilken tur att jag har dig < 3

Sista dagens surf i Frankrike var riktigt bra. Även de erfarna surfarna var imponerade. Vi nybörjare tyckte det var lite väl stort framåt slutet. Vi började söndagen 05.40 när klockan ringde i en svinkall husvagn. Sen var det bara upp och huttra och kasta i sig lite yoghurt som vi sådan tur var hade sparat. Surfa i flera timmar utan mat – nej jag fungerar inte så. Sen krypa in i en fortfarande blöt 12 gradig våtdräkt och i mörkret gå genom skogen, i iskall sand med en tung bräda för att mötas av ett hav som var väldigt litet. Men sen tog det sig och blev riktigt bra!

Några timmar senare och två riktigt nöjda tjejer efter schysst surf! Värt allt släpande. Trodde aaaaaldrig jag skulle gå upp 05.40 på semestern. Men vill man surfa är det bäst tidigt på morgonen. Kanske måste bli morgon människa trots allt?!

   
 
Sen blev det tillbaka till campet och häng vid poolen. Lite misslyckad kommunikation gjorde att vi missade yogan sista dagen då vi kände att lunch var nödvändigt. Avslutade istället med simning i poolen. När solen väl kommit upp bjöd sista dagen på över 30 grader och strålande sol.

Poolen (en dag tidigare med lite mer moln)   

  

Nu söndag morgon (hm eftermiddag) efter välbehövd kompensationssömn bjuder Sverige på härligt väder och jag njuter av sista semesterdagen på balkongen. 

  
Tar med mig lite av yoga livsstilen och Miss Inkas mynta thé recept och njuter av svensk sommar!

  

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.