Morgonpromis och grekisksallad

11 februari, 2016

Jag börjar nästan alltid morgonen med en morgonpromis till jobbet. 10 minuter är ingen långdistansare direkt, men perfekt för en morgontrött tjej när man åtminstone hinner vakna lite på vägen till jobbet. Att gå hemifrån, ned i bilen och in till kontorsstolen är inte det mest effektiva för att vakna till.

Idag blev det dock en längre morgonpromis. Vi hade möte på Wennergren Center och vi har konstaterat att det bästa och mysigaste sättet att ta sig till Wennergren, om man vill slippa byten, är att åka Roslagsbanan till Universitetet och sedan gå därifrån. Det går bra att åka till KTH med, men då måste man gå genom stan och alla rödlysen. Går man av på universitetet så kan man gå längs vattnet hela vägen till Wennergren Center, perfekt mysig morgonpromis!

Morgonpromis till Wennergren Center

Påvägen dit var det rätt behaglig temperatur, påvägen hem vid 17 föll några snöflingor och det var riktigt rått, mörkt och kallt. Men ändå härligt att få andas lite frisk luft vid vattnet, det är aldrig fel.

Lunchen idag blev på Restaurang Retro längst ned i Wennergren Center, har alltid riktigt bra mat och ett salladsalternativ. Själv beställde jag dagens sallad, en grekisksallad med feta, oliver och en hög soltorkade tomater. Plockade också på lite extra grejer från den otroligt fräscha salladsbuffén.

Grekisksallad Restaurang RetroBlev lite hungrig medans jag väntade på salladen (tjejen i köket verkade ny och det gick inte snabbt för att vara en sallad – alla andra maträtter är färdiga och de får du på två röda) där av bitmärkena i brödet. Brödet var med massa anis i – supergott!

Mötet idag var om vårt PIM-system och vi har snackat databaser och artikelhantering mest hela dagen. Förvånansvärt roligt faktiskt. Älskar logiken bakom datahantering! Är ju helt klart tekniknörden i mig som talar!

Sen blev det hem, micra en Grekiskpaj med feta och soltorkade tomater (öhm, ja grekiskt, fetaost och soltorkade tomater verkar vara temat den här veckan! Var fetaost i maten i salladen på jobbet i går med!) Sen blev det slänga sig iväg till träningen. Idag var det kondition och mycket enkla tekniker på mits. Skönt det, men tå behövde vila lite. Försökte tejpa foten lite men hur bra går det när man ”snurrar” på fötterna och blir svettig? Jaja, den läker väl tids nog ;)

Imorgon är det fredag igen – helt crazy vart tog veckan vägen?

0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.